Київ, пр. Бажана, 30, кв. 8

ccc@ccc.kiev.ua

До уваги потенційних аплікантів Грантової програми GIZ!10 листопада 2021

Адміністратор Грантової програми GIZ Творчий центр ТЦК оголошує проведення серії онлайн інформаційних сесій щодо участі у Конкурсі бізнес-грантів для підтримки мікро-, малих та середніх підприємств (ММСП) в регіоні Приазов’я.

Інформаційні сесії відбуватимуться за таким графіком:

  • 16 листопада (вівторок), о 12:00;
  • 18 листопада (четвер), о 12:00;
  • 23 листопада (вівторок), о 12:00;
  • 25 листопада (четвер), о 12:00;
  • 29 листопада (понеділок), о 12:00.

Для участі в інформаційних сесіях у Вас є такі технічні можливості:

  • Підключитись до Zoom конференції, перейшовши за посиланням: https://zoom.us/j/94454905117?pwd=RHhqNGJybTdma01kM0pRV3dyU1RMZz09 у будь-якому своєму інтернет-браузері, або ж через свій Zoom кабінет, вказавши ідентифікатор конференції: 944 5490 5117 з кодом доступу: 995377. (Під’єднавшись до інформаційної сесії через Zoom простір, у Вас буде можливість поставити свої запитання інтерактивно та у чаті); 
  • Перейти на фейсбук сторінку Творчого центру ТЦК (https://uk-ua.facebook.com/ccc.creative.centre) у визначений час проведення інформаційних сесій та долучитись до трансляції. (Під’єднавшись до інформаційної сесії через фейсбук, у Вас буде можливість поставити свої запитання лише у режимі коментарів).

Для продуктивної роботи під час інформаційних сесій наполегливо рекомендуємо заздалегідь ознайомитись із Посібником з підготовки та подання заявок на участь у Конкурсі на вебсайті Грантової програми – ccc.kiev.ua у розділі Конкурс.

Запрошуємо активно долучатись до участі в інформаційних сесіях за Грантовою програмою GIZ, формулювати свої запитання щодо участі у Конкурсі грантів заздалегідь, надіславши їх на ел.адресу manager@ccc.kiev.ua для формування та надання грунтовних відповідей!

До зустрічі онлайн!

Команда ТЦК