Київ, пр. Бажана, 30, кв. 8

ccc@ccc.kiev.ua

Завершення оцінки аплікаційних заявок за Грантовою програмою GIZ!11 лютого 2022

Як повідомлялось, на Конкурс бізнес-грантів для підтримки мікро-, малих та середніх підприємств (ММСП) в регіоні Приазов’я надійшло 184 аплікаційні заявки, з них 47 – з Донецької області та 137 – із Запорізької області.

За результатами оцінки на відповідність технічним вимогам, на якісну оцінку експертами з підприємництва було передано 166 аплікаційних заявок, з яких 126 аплікаційних заявок пройшли на третій етап – презентацію бізнес-проєктів.

Таким чином, у третьому етапі оцінки– презентації бізнес проєктів, який відбувся 17-22 січня 2022 р., взяли участь 32 апліканти Донецької області та 94 – Запорізької області.

Фіналістами Грантового конкурсу стали 85 аплікантів, з яких 22 представники Маріупольського району (Донецька область), 19 – Бердянського, 30 – Мелітопольського та 14 – Пологівського районів (Запорізька область).

Наразі, ведеться підготовка до підписання грантових угод із переможцями Конкурсу. Перелік бізнес-проєктів, які стали переможцями, буде оприлюднено після підписання грантових угод.

Дякуємо усім, хто взяв участь у Конкурсі!

Бажаємо ефективної реалізації бізнес-проєктів переможцям!

А тим учасникам Конкурсу, яким не пощастило у даному Конкурсі, бажаємо обов’язкової перемоги у наступних конкурсах!

Запрошуємо відстежувати інформацію про подальші грантові можливості на сайті Грантової програми – ccc.kiev.ua, на сайті Творчого центру ТЦК – ccc-tck.org.ua та у Фейсбуці – facebook.com/ccc.creative.centre.