Київ, пр. Бажана, 30, кв. 8

ccc@ccc.kiev.ua

Творчий центр ТЦК почав нову грантову програму «Підтримка інститутів громадянського суспільства як рушіїв демократії і належного врядування»04 липня 2013

2 липня 2013 року між Творчий центр ТЦК та Програмою розвитку ООН підписано угоду про адміністрування грантової програми «Підтримка інститутів громадянського суспільства як рушіїв демократії і належного врядування» в межах проекту Програми розвитку ООН «Демократизація і права людини в Україні».

Програма «Демократизація і права людини в Україні» - це загальнонаціональна чотирирічна ініціатива, реалізація якої почалася з 1 січня 2013 року і завершиться 31 грудня 2016 року. Передували даній програмі успішні досягнення попереднього проекту “Розвиток громадянського суспільства”, який реалізувався протягом 2009-2012 років.

У межах проекту будуть впроваджені програми малих грантів для регіональних організацій громадянського суспільства (ОГС), здійснюватиметься підсилення спроможності ОГС за допомогою задоволення потреб партнерів ОГС в додаткових професійних знаннях і навичках через проведені тренінги. Відбудеться сприяння в мережуванні та обміні досвідом між партнерами ОГС, координація дій з іншими підрядниками і партнерами Проекту “Демократизація і права людини в Україні”, а також буде надана вчасна та необхідна інформація стосовно рівня розвитку ОГС – грантоотримувачів, статистична інформація, зроблені висновки.

Метою грантової програми «Підтримка інститутів громадянського суспільства як рушіїв демократії і належного врядування» є зміцненні громадянського суспільства за рахунок ефективної спільноти, спроможної здійснювати правозахисну діяльність, розвивати демократію і забезпечувати юридичну допомогу.

Творчий центр ТЦК – українська неурядова організація. Місія організації - сприяти розвитку громадських ініціатив, спрямованих на зміцнення громадянського суспільства в Україні через творчу розробку і реалізацію благодійних програм та підтримку громадських організацій, органів місцевого самоврядування й ініціативних груп. Напрямки діяльності: підтримка розвитку організацій громадянського суспільства в Україні, сприяння розвитку громад, сприяння розвитку благодійності в Україні, розвиток співпраці між організаціями громадянського суспільства на європейському рівні.

 

Контакти для ЗМІ:

Творчий центр ТЦК (м.Київ)

Іван Ледчак, тел.: (050) 357 62 20, e-mail: ledchak@ccc.kiev.ua