Київ, пр. Бажана, 30, кв. 8

ccc@ccc.kiev.ua

МОЛОДІ ФАХІВЦІ ПЕРЕЙМАЛИ ДОСВІД В PR ТА СУСПІЛЬНИХ КОМУНІКАЦІЯХ25 вересня 2013

21 вересня 2013 року в тренінговій залі Благодійного фонду «Творчий центр ТЦК» відбувся тренінг з PR та комунікацій, участь в якому взяли представники ОГС, фахівці з реклами, PR та комунікацій.  Метою тренінгу є передача досвіду молодим фахівцям ОГС, PR-технологій, маркетингу та суспільних комунікацій.

Своїм досвідом з молоддю прийшли поділитися кращі майстри України в галузі PR - технологій  та суспільних комунікацій. Експерт Інституту політичної освіти Любомир Грицак на прикладах показав, хто може бути політичним лідером. Консультант Ігор Чабан розповів про темники, їх історію, трансформацію та методики й технології застосування в бізнесі і соціальних комунікаціях. Експерт з масових комунікацій Михайло Грищенко навчав  учасників технології підготовки публічних текстів. Генеральний директор компанії «Михайлов і партнери» Україна Таїсія Стадніченко виступила з тренінговою програмою «Антикризові комунікації. Чи можна уберегтися від криз? Управління кризами», де учасники мали можливість взяти участь у рольові грі, та опинитися по різні сторони барикад. Керівник Асоціації зовнішньої реклами Артем Біденко виступив з темою «Вивчення цільової аудиторії, як базис для комунікації». Керівник Rtv-group Владислав Вавілов розповів про стреси та принципи роботи політичного стрес-менеджменту. Завершив роботу тренінгу  шеф-редактор сайту POLITCONSULTANT.org Микола Волгов, який розповів учасникам про практичний менеджмент у виборчих компаніях.

Усі учасники отримали практичні поради, досвід, знайшли нових друзів та однодумців. По закінченню тренінгу всім учасникам було вручено сертифікати.

Організатором тренінгового курсу З PR та комунікацій виступив Благодійний фонд «Творчий центр ТЦК»