Київ, пр. Бажана, 30, кв. 8

ccc@ccc.kiev.ua

Інформаційна сесія для ВПО в місті Одеса01 вересня 2015

4 вересня2015 року в приміщенні Одеської обласної державної адміністрації (вул.. Канатна, 83, 3-й поверх) з 12.30 до 14.30 відбудеться інформаційна сесія про Програму малих грантів ПРООН «Підтримка підприємництва серед ВПО та місцевого населення Донецької та Луганської областей». Під час інформаційної сесії буде надано пояснення умов конкурсу малих грантів, що наразі оголошено. Запрошуються внутрішньо переміщені особи, які проживають в Одеській області.

За додатковою інформацією щодо умов участі звертайтесь до пана Романа Гойди, регіонального представника адміністратора грантової програми rgoyda.south@gmail.com

Програма малих грантів для започаткування або відновлення підприємницької діяльності оголошується в межах реалізації Проектів «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні» та «Економічне і соціальне відновлення Донбасу», що впроваджуються ПРООН за фінансової підтримки Уряду Японії і в партнерстві з Урядом України, регіональною та місцевою владою. Загальний бюджет проектів – 11 млн 320 тис доларів США, з яких 1 млн 670 тис дол. США становлять гранти для розвитку підприємництва.

Програму малих грантів для започаткування або відновлення підприємницької діяльності адмініструє БФ «Творчий центр ТЦК» у партнерстві з БФ «Всеукраїнський благодійний фонд «Горєніє» та ГО «Всеукраїнська організація зі справ вимушених переселенців».