Київ, пр. Бажана, 30, кв. 8

ccc@ccc.kiev.ua

Громадянське суспільство України: Quo Vadis (Куди прямуємо)?07 квітня 2016

Творчий центр ТЦК презентує результати дослідження стану розвитку громадянського суспільства в Україні.

22 квітня 2016 року  у місті Києві відбудеться круглий стіл «Громадянське суспільство України: Quo Vadis (Куди прямуємо)?» за участю представників організацій громадянського суспільства, експертного середовища, органів державної влади, міжнародних організацій та програм.

Передбачається обговорити питання: наскільки поточне розуміння сутності громадянського суспільства відповідає сьогоднішнім реаліям і практикам, організації громадянського суспільств а на сьогодні є об’єктами чи суб’єктами державної політики, громадянське суспільство виробник чи споживач соціально-економічних благ.

Також експертами Творчого центру ТЦК буде презентовано звіт про результати дослідження стану громадянського суспільства в Україні.

Серед ключових експертів, що візьмуть участь у дискусії, очікуються:

  • Ростислав Павленко, заступник Голови Адміністрації Президента України
  • Любов Паливода, Президент ТЦК
  • Євген Бистрицький, виконавчий директор Міжнародного фонду «Відродження»
  • Євген Глібовицький, засновник та учасник Нестерівської групи

Для участі у заході необхідно зареєструватися до 20 квітня 2016 року.

Зареєстрованим учасникам буде надіслано запрошення та програму заходу. Організатори не покривають витрати на проїзд учасникам з-поза меж міста Києва. Орієнтовна тривалість заходу з 10:00 до 12:00.

Захід проводиться в межах проекту «Демократизація, права людини і розвиток громадянського суспільства в Україні», який реалізується ПРООН за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.