Київ, пр. Бажана, 30, кв. 8

ccc@ccc.kiev.ua

Новини
06 жовтня 2017
Координатор проектів ОБСЄ в Україні у партнерстві із Адміністрацією Президента України та Міністерством молоді та спорту України організує низку регіональних круглих столів

Координатор проектів ОБСЄ в Україні у партнерстві із Адміністрацією Президента України та Міністерством молоді та спорту України організує низку регіональних круглих столів для обговорення проекту Закону України про Національний Фонд розвитку громадянського суспільства, як інституціонального механізму в контексті реалізації Національної стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні 2016-2020рр. Заходи проводитимуться в рамках проекту «Допомога Уряду України з реалізації Національної стратегії розвитку громадянського суспільства».

Докладніше
01 вересня 2017
Програма стипендій для стажування представників організацій громадянського суспільства країн Східного Партнерства

Оголошено програму стипендій для стажування представників організацій громадянського суспільства країн Східного Партнерства

Докладніше
31 серпня 2017
ПРООН допоможе об'єднаним територіальним громадам на Донеччині та Луганщині розробити стратегії розвитку

7 ОТГ в Донецькій та Луганській областях, в рамках Програми «Відновлення та розбудова миру» Програми розвитку ООН, отримають підтримку з розробки власних стратегій місцевого соціально-економічного розвитку. Також, завдяки відповідному проекту, група експертів надасть навчально-консультаційний супровід громадам стосовно планування їхнього організаційного розвитку.

Докладніше
04 серпня 2017
ЗАВЕРШЕНО ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА КОНКУРС БІЗНЕС-ГРАНТІВ

3 серпня 2017 року завершено прийом заявок на участь у конкурсі грантів на розвиток бізнесу ВПО та місцевого населення Донецької, луганської областей.

Докладніше
13 липня 2017
Збій в роботі сервера прийому заявок на конкурс бізнес-грантів

Шановні учасники конкурсу бізнес-грантів!
Інформуємо, що протягом останніх днів відбувається збій в роботі он-лайн системи реєстрації заявок. Це пов'язано із збоєм роботи сервера. Ми вживаємо всіх зусиль, щоб швидко виправити цю ситуацію. Тому приносимо вибачення за незручності і сподіваємося на розуміння ситуації.

Докладніше