Київ, пр. Бажана, 30, кв. 8

ccc@ccc.kiev.ua

Новини
16 червня 2017
Презентація Індексу сталості розвитку організацій громадянського суспільства України

Агентство США з міжнародного розвитку підготувало 20-те видання Індексу сталості розвитку ОГС, в якому визначено й Індекс для організацій в Україні. Цьогорічна публікація охоплює стан громадянського суспільства у 2016 році.

Докладніше
16 травня 2017
Про ситуацію навколо ініціатив щодо надання послуг з розробки бізнес-планів

Останнім часом від окремих фізичних осіб поширюється інформація про послуги з підготовки проектів бізнес-планів для участі у грантовій програмі ПРООН для внутрішньо переміщених осіб.

У зв’язку з цим Творчий центр ТЦК офіційно повідомляє, що усі подібні ініціативи не мають і не можуть мати ніякого відношення ні до Творчого центру ТЦК, ні до ПРООН.

Докладніше
17 січня 2017
Вебінар «Бізнес гранти ПРООН: звітування про використання коштів гранту»

19 січня 2017 року Творчий центр ТЦК проводить вебінар для отримувачів гранту за грантовою програмою ПРООН.

Докладніше
14 грудня 2016
Результати конкурсу «Програма малих грантів ПРООН: підтримка підприємництва серед ВПО та місцевого населення Донецької та Луганської областей» (за фінансової підтримки ПРООН та Уряду Японії)

За результатами конкурсу  «Програма малих грантів ПРООН: підтримка підприємництва серед ВПО та місцевого населення Донецької та Луганської областей» присуджено  23 гранти на загальну суму 3 468 715,20 грн . Фінансування здійснюється за підтримки ПРООН та Уряду Японії.  У результаті реалізації бізнес-планів очікується створення 84 робочих місць в місті Києві та Київській, Одеській, Полтавській областях

Докладніше
28 жовтня 2016
Інформація про результати засідання комітету з присудження бізнес-грантів

28 жовтня 2016 року відбулося засідання комітету з присудження грантів на розвиток бізнесу для ВПО та місцевого населення Донецької та Луганської областей

Докладніше