Київ, пр. Бажана, 30, кв. 8

ccc@ccc.kiev.ua

Новини
07 грудня 2017
Національна конференція "Партнерство та співпраця між органами публічної влади та організаціями громадянського суспільства в Україні: успіхи та виклики"

Запрошуємо Вас взяти участь у Національній конференції «Партнерство та співпраця між державними органами влади та організаціями громадянського суспільства в Україні: успіхи та виклики», яку організовує Координатор проектів ОБСЄ в Україні у партнерстві із Адміністрацією Президента України та Міністерством молоді та спорту України і у співпраці із ОБСЄ/БДІПЛ та Офісом Ради Європи в Україні

Докладніше
01 грудня 2017
ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСНОГО ВІДБОРУ ЕКСПЕРТІВ З ОЦІНКИ ДІЯЛЬНОСТІ ОРГАНІВ ВИКОНАВЧОЇ ВЛАДИ ЗА НАПРЯМОМ «ВЗАЄМОДІЯ З ГРОМАДСЬКІСТЮ»

Творчий центр ТЦК оголошує конкурсний відбір експертів з оцінки діяльності органів виконавчої влади за напрямом «взаємодія з громадськістю» для подальшої участі у тренінговій програмі та проведенні оцінки. У межах проекту «За кращу прозорість та публічність діяльності ОТГ», що впроваджується Творчим центром ТЦК за фінансової підтримки ПРООН планується створити групу експертів з оцінки та провести їх силами низку оцінок діяльності місцевих органів виконавчої влади.

Докладніше
27 листопада 2017
Звіт за результатами дослідження організацій громадянського суспільства (ОГС) міста Києва

Шановні представники ОГС м.Києва!

Дякуємо вам за участь в дослідженні організацій громадянського суспільства (ОГС) міста Києва. 

Докладніше
19 жовтня 2017
Конкурс бізнес-грантів ПРООН: процес оцінювання заявок завершено

Інформуємо про завершення процесу оцінювання заявок (бізнес-планів) учасників конкурсу бізнес-грантів 2017 року. Про результати розгляду заявок всі учасники конкурсу будуть повідомлені письмово до 25 жовтня 2017 року.

Докладніше
06 жовтня 2017
КРУГЛИЙ СТІЛ «АКТУАЛІЗАЦІЯ ОЦІНКИ ПОТРЕБ У СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГАХ: ВЗАЄМОДІЯ ДЕРЖАВНИХ ОРГАНІВ І НЕУРЯДОВИХ ОРГАНІЗАЦІЙ У МІСТІ КИЄВІ»

Мета заходу: залучити організації громадаянського суспільства до обговорення щодо  актуалізації оцінки потреб у соціальних послугах м. Київа та взаємодії держави та громадських організацій у контексті соціального замовлення

Докладніше