Київ, пр. Бажана, 30, кв. 8

ccc@ccc.kiev.ua

Новини
14 квітня 2015
ПІДГОТОВКА ВОЛОНТЕРІВ ДО ОПИТУВАННЯ ВІДВІДУВАЧІВ СУДІВ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

4 квітня 2015 р. двадцять студентів вищих навчальних закладів та активістів міста Одеси набули навичок інтерв’юерів, пройшовши навчання в тренінгу «Навички інтерв’юера в соціологічному дослідженні».

Докладніше
14 квітня 2015
Oпитування: “Дослідження потреб у навчанні прес-секретарів суду”.

БФ «Творчий центр ТЦК» проводить опитування: “Дослідження потреб у навчанні прес-секретарів суду”. Мета дослідження – визначення загальних потреб у навчанні прес-секретарів суду та розробки навчальної тренінгової програми, яка би сприяла якісній діяльності в сфері налагодження ефективної комунікації суду з громадськістю.

Докладніше
16 лютого 2015
Творчий центр ТЦК оголошує черговий набір слухачів до Школи тренерів ТЦК

Творчий центр ТЦК оголошує черговий набір слухачів до Школи тренерів ТЦК (програма для початківців). Останній термін подачі заявок – 15 березня 2015 року.

Докладніше
29 січня 2015
Розвиток спроможності ОГС в сфері надання гуманітарної допомоги

З січня 2015 року Угорська Екуменічна Служба Допомоги у партнерстві з Творчим центром ТЦК розпочинають впровадження нового проекту, спрямованого на розвиток спроможності українських організацій громадянського суспільства, які працюють в сфері надання гуманітарної допомоги. Ця ініціатива підтримана Міністерством закордонних справ та торгівлі Угорщини.

Докладніше
13 січня 2015
25 грудня 2014 року у місті Києві відбулося нагородження переможців конкурсу “ІIІ НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНКУРС ПУБЛІЧНИХ ЗВІТІВ ОРГАНІЗАЦІЙ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА ЗА 2013 РІК”

Переможці конкурсу:

1-ше місце – публічний звіт Фонду громади міста Вознесенська

2-ге місце – публічний звіт Благодійного фонду «Зміцнення громад» (м. Шепетівка)

3-тє місце – публічний звіт Благодійної фундації «Відкриті серця України» (м.Київ)

Докладніше