Київ, пр. Бажана, 30, кв. 8

ccc@ccc.kiev.ua

Новини
28 січня 2014
Результати відбору учасників ТОТ для бібліотекарів

Надійшло 164 заявки на участь у тренінгу для тренерів «Проведення на базі бібліотек курсів з працевлаштування». У результаті проведеного конкурсу відбірано 25 учасниць

Докладніше
27 січня 2014
Річна грантова програма "Посилення ролі громадських організацій у здійсненні моніторингу стану судової реформи та у її підтримці"

Проект USAID «Справедливе правосуддя» запрошує українські неприбуткові організації подати заявку на участь у конкурсному відборі для впровадження багатосторонньої програми, спрямованої на залучення громадянського суспільства та української громадськості до процесу судової реформи в Україні.   

Докладніше
27 січня 2014
Фонд порятунку: програма термінової допомоги НУО, які перебувають у кризовій ситуаціїФонд

Хто може подавати заявки? ОГС, які складаються з двох або більше активістів, можуть отримати фінансову допомогу, якщо вони зазнали нападу в результаті своєї діяльності. ОГС може не бути офіційно зареєстрованою, але має надати документальні підтвердження своєї громадської діяльності.

Докладніше
09 січня 2014
Тренінг «Знайди роботу»: конкурсний відбір бібліотекарів публічних бібліотек для участі в тренінгу для тренерів

Конкурсний відбір бібліотекарів публічних бібліотек для участі в тренінгу для тренерів

Програма «Бібліоміст» в партнерстві з БФ «Творчий центр ТЦК» оголошують конкурсний відбір бібліотекарів публічних бібліотек для участі у тренінгу для тренерів  «Проведення на базі бібліотек курсів з працевлаштування»

Докладніше
08 січня 2014
Новорічне вітання від ТЦК

Новорічне вітання від ТЦК

Докладніше