Київ, пр. Бажана, 30, кв. 8

ccc@ccc.kiev.ua

Новини
15 жовтня 2013
Оголошення про конкурсний відбір молодих бібліотекарів для участі у програмі «Лідерство»

Програма «Бібліоміст» та Творчий центр ТЦК оголошують конкурсний відбір молодих бібліотекарів, які працюють у публічних бібліотеках України, для участі у програмі «Лідерство».

Докладніше
01 жовтня 2013
Програма для молодих бібліотекарів «Лідерство»

Мета: надання можливості молодим бібліотекарям підвищувати професійний рівень та сприяти посиленню їх творчого потенціалу і запровадження інновацій в практику роботи українських книгозбірень.

Докладніше
27 вересня 2013
Конкурс «Організаційний розвиток регіональних ОГС Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей» від ПРООН

Дане запрошення спрямовано на регіональні організації громадянського суспільства з Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей, які зацікавлені у власному організаційному розвитку, володіють певним потенціалом і належним фундаментом для якісних перетворень та мають розуміння основ організаційного розвитку.

Докладніше
25 вересня 2013
МОЛОДІ ФАХІВЦІ ПЕРЕЙМАЛИ ДОСВІД В PR ТА СУСПІЛЬНИХ КОМУНІКАЦІЯХ

21 вересня 2013 року в тренінговій залі Благодійного фонду «Творчий центр ТЦК» відбувся тренінг з PR та комунікацій, участь в якому взяли представники ОГС, фахівці з реклами, PR та комунікацій.  Метою тренінгу є передача досвіду молодим фахівцям ОГС, PR-технологій, маркетингу та суспільних комунікацій.

Докладніше
10 вересня 2013
7 вересня 2013 року в тренінговій залі Благодійного фонду «Творчий центр ТЦК» відбувся тренінговий курс для юристів «Leadership in Law»

7 вересня 2013 року в тренінговій залі Благодійного фонду «Творчий центр ТЦК» відбувся тренінговий курс для юристів «Leadership in Law», участь в якому взяли юристи ОГС, керуючі партнери юридичних та адвокатських компаній, адвокати, юристи, які починають власну юридичну практику, та студенти юридичних факультетів. Метою програми тренінгового курсу є розвиток професійного потенціалу серед молоді, та передача досвіду молодим юристам.

Докладніше