Київ, пр. Бажана, 30, кв. 8

ccc@ccc.kiev.ua

Новини
04 вересня 2013
В МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БЛАГОДІЙНОСТІ ГРОМАДСЬКІСТЬ УКРАЇНИ ЗАКЛИКАЛА ВЕРХОВНУ РАДУ НЕ ДОПУСТИТИ "ВБИВСТВА" БЛАГОДІЙНОСТІ

5 вересня 2013 року відбулася прес-конференція, присвячена Міжнародному дню благодійності, проголошеному Генеральною Асамблеєю ООН 17 грудня 2012 року та ситуації щодо розвитку благодійності в Україні.

Докладніше
24 липня 2013
Тренінговий курс з PR та комунікацій

Тренінговий курс з PR та комунікацій вперше проводився в Україні 1 червня 2013 року. В першому тренінговому курсі взяли участь молоді PRники, фахівці зі стратегій та комунікацій. Викладачами тренінгового курсу були Денис Богуш, Таїсія Стадніченко, Альона Сібірякова

Докладніше
17 липня 2013
Ініціатива "Відкритий суд" - в центрі уваги судів Івано-Франківської області

12 липня 2013 року в Івано-Франківську відбувся круглий стіл у рамках ініціативи «Відкритий суд» на тему: «Оцінка якості роботи місцевих загальних судів Івано-Франківської області: дослідження, результати, висновки», який проводився Апеляційним судом Івано-Франківської області, та територіальним управлінням Державної судової адміністрації в Івано-Франківській області.

Докладніше
04 липня 2013
Відбудеться тренінг для юристів «LEADERSHIP IN LAW»

Тренінговий курс для юристів «Leadership in Law» проводиться в Україні з 2011 року. За цей час проведено 4 сертифіковані тренінгові курси, участь в яких взяли більше 500 молодих юристів та адвокатів.
Мета тренінгових курсів юристів «Leadership in Law» - якісна підготовка молодих спеціалістів для ринку юриспруденції.

Докладніше
04 липня 2013
Творчий центр ТЦК почав нову грантову програму «Підтримка інститутів громадянського суспільства як рушіїв демократії і належного врядування»

2 липня 2013 року між Творчий центр ТЦК та Програмою розвитку ООН підписано угоду про адміністрування грантової програми «Підтримка інститутів громадянського суспільства як рушіїв демократії і належного врядування» в межах проекту Програми розвитку ООН «Демократизація і права людини в Україні».

Докладніше