Київ, пр. Бажана, 30, кв. 8

ccc@ccc.kiev.ua

Новини
01 липня 2013
Методологія карток громадянського звітування – в центрі уваги суддів та громадськості.

25 червня 2013 року в Львові відбувся регіональний круглий стіл з обговорення результатів оцінки впровадження програми опитування користувачів судових послуг за методологією карток громадянського звітування (КГЗ), та здійснення аналізу забезпечення рівного доступу осіб із обмеженими фізичними можливостями до правосуддя», який проводився за підтримки Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Справедливе правосуддя».

Докладніше
13 червня 2013
МОЛОДІ ЮРИСТИ ПЕРЕЙМАЛИ ОСНОВИ МЕДІАЦІЇ ВІД ІРИНИ КАЛІНСЬКОЇ

8 червня в тренінговій залі Благодійного фонду «Творчий центр ТЦК» відбувся тренінг від експерта Ірини Калінської для молодих юристів, адвокатів та студентів. Тренінг включав в себе такі модулі: експрес курс, конфлікт та медіацію.

Докладніше
03 червня 2013
МОЛОДІ ФАХІВЦІ ПЕРЕЙМАЛИ ДОСВІД РОБОТИ В PR ТА РЕКЛАМІ

1 червня 2013 року в тренінговій залі Благодійного фонду «Творчий центр ТЦК» відбувся тренінг з консалтингу, PR та комунікацій для представників ОГС, фахівців консалтингових компаній, фахівців з PR та брендингу, стратегій та комунікацій бізнесових компаній, арт-директорів, маркетологів студентів.

Докладніше
03 червня 2013
НАГОРОДЖЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ РІЧНИХ ЗВІТІВ ОГС ЗА 2012 РІК

3 червня 2013 року в конференц-залі УНІАН відбулася прес-конференція на тему: “Відкритість і прозорість діяльності громадських та благодійних організацій України. Результати конкурсу річних звітів ОГС за 2012 рік”. Конкурс річних звітів організацій громадянського суспільства проводиться Творчим центром ТЦК в межах проекту «Дослідження динаміки розвитку НУО в Україні» за фінансової підтримки проекту UNITER, Проект вдруге реалізується в Україні.

Докладніше
29 травня 2013
Прес-конференція на тему: “Відкритість і прозорість діяльності громадських та благодійних організацій України. Результати конкурсу річних звітів ОГС за 2012 рік”.

3 червня 2013 року в конференц-залі УНІАН відбудеться прес-конференція на тему: “Відкритість і прозорість діяльності громадських та благодійних організацій України. Результати конкурсу річних звітів ОГС за 2012 рік”. Будуть оприлюднені результати голосування  річних звітів та озвучено переможців конкурсу в 3-х категоріях:

Докладніше